Bericht versturen
Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

Ongeveer de V.S.

 

Het Roestvrije staalco. van Foshanmingxinlong, Ltd is een pioniersonderneming verstrekkend one-stop gekleurde partner van de roestvrij staaloplossing waarvoor

architecturaal & binnenhuisarchitectuur.

 

Wij zijn geëngageerd aan het worden van de het metaaldecoratie van China eminente de oplossingenleverancier. Na jaren van het harde werk, hebben wij samenwerkingsverhoudingen op lange termijn met vele bekende lift en decoratiebedrijven in China gevestigd. Onze producten worden uitgevoerd naar het Midden-Oosten, Europa, de Verenigde Staten, Australië en Zuidoost-Azië, en bouwden in binnen- en buitenland een aantal bekende hotels, high-end woondecoratieprojecten. Ons MINGXINLONG-merk is goed - gekend en hoogst welkom geheten met onze klanten. Wij zullen constant ons beste „MINGXINLONG“ als belangrijk merk in de industrie doen vestigen.

 

Aangezien ons bedrijf oprichtte, hebben wij altijd de bedrijfsfilosofie van „KWALITEIT EERST“ aangehangen om aan de vereisten van de semi-hoog-Beëindigenmarkt te voldoen. Wij controleren strikt de kwaliteit van grondstof aan elk proces, pakket, zal het vervoer en na de verkoopdienst om onze klanten ervoor te zorgen met elk stuk van ons MINGXINLONG-product worden tevredengesteld.

 

PVD-Platerentitanium

 

 

CHINA Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Pakhuis

 

CHINA Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het Roestvrije staalco. van Foshanmingxinlong, Ltd is een pioniersonderneming verstrekkend one-stop gekleurde partner van de roestvrij staaloplossing waarvoor

architecturaal & binnenhuisarchitectuur.

Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : MX

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 80-120

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 70% - 80%